Köpinformation

Du kan ladda ner våra fullständiga säljvillkor som PDF här.

Priser
Genom att skräddarsy din trappa kan vi erbjuda dig exakt den trappa du vill ha – men vi eftersträvar ändå att erbjuda marknadens lägsta priser. Alla priser på hemsidan är alltid inklusive moms och hemleverans ingår i våra offerter. Priserna gäller 60 dagar från offertdatum, om inget annat anges.

Kundservice
Du når oss enklast genom att skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär, alternativt sända e-post till . Du kan även ringa oss under vardagar 9.00-15.00 på 040 6164 064.

Beställning
Allt börjar med en förfrågan, hör av dig till oss och beskriv så mycket eller lite du vill om vad du önskar, så återkommer vi så snart som möjligt med en offert som vi tillsammans arbetar med för att få fram exakt den trappa du önskar. Därefter tar vi fram ritningar och skisser åt dig och om allt ser okej ut återkommer vi så snart som möjligt med en orderbekräftelse. Denna ska signeras och återsändas, till exempel över e-post, för att en beställning skall anses gjord.

Offert och orderbekräftelse
I offerten och orderbekräftelsen beskriver vi leveransen så komplett som möjligt. Om någon specifikation, som ritning eller dylikt avviker från det som står i orderbekräftelsen, är det ändå alltid orderbekräftelsen som gäller, kontrollera därför denna extra nogsamt.

Betalning
Vid order betalas 25% i handpenning till plusgiro 614065-1. Resten betalas omedelbart innan trappan skickas till dig. Det går självklart även bra att betala in hela beloppet på en gång. Levererade varor förblir ”Danska-trappor”s egendom till dess fakturabeloppet är betalt. Vi förbehåller oss rätten att kräva bankgaranti.

Fraktkostnad
I våra offerter ingår som standard hemleverans. Vill du själv hämta trappan hos oss kan vi förstås lösa detta.

Leveranstider
Vårt mål är att leverera så snabbt som möjligt till dig. Normal förväntad leveranstid är cirka 6 veckor från det att vi mottagit en signerad orderbekräftelse. Vissa perioder är det dock mer att göra, och vi har därför svårt att i ett tidigt skede ge ett exakt leveransdatum och därför tyvärr ingen möjlighet att erbjuda kompensation vid eventuella förseningar.

Frakt och leveranser
Alla leveranser sker med av oss vald speditör. I dagsläget använder vi DHL som är ett av Sveriges största företag inom paketleveranser. Din trappa skickas hela vägen till dörren och du kan följa status på din leverans via DHL. Se till att leveransadressen på orderbekräftelsen stämmer – det är ditt ansvar som köpare att den adress som angetts till oss vid beställningstillfället är korrekt. För frågor om leverans kontakta DHL.

Fraktskador
Om något skadats under frakt är det viktigt att detta anmäls direkt vid leverans till vår speditör DHL och till oss. Om det är något som upptäcks efter leverans måste du höra av dig till vår speditör DHL och till oss omedelbart och senast inom 7 dagar från leveransdatum. Trappan får ej ha monterats eller ytbehandlats – tänk därför på att nogsamt kontrollera både vid leverans och innan montering och/eller behandling.

Reklamation & Garanti
Om något visar sig vara defekt så omfattas alla urpsrunliga fel av reklamationsrätten. Tänk på att detta inte innefattar slitage, felmontering, eller om till exempel trappan inte förvarats torrt och säkert eller om den monterats och använts på en pågående ”byggarbetsplats”. Reklamation av ytbehandling hanteras endast om detta är påtalat före montering av delarna.

I de fall vi är ansvariga reparerar vi eller ersätter med nya delar. Vi förbehåller oss rätten att återta de skadade delarna för utredning av reklamationen. Vi står självklart för frakten. Om ekonomisk ersättning blir aktuell kan beloppet aldrig överstiga varans pris.

Ångerrätt
Eftersom våra trappor tillverkas helt efter dina önskemål har vi ingen möjlighet att erbjuda ångerrätt. Vi kan ändra eller annulera en order endast mot betalning av de kostnader vi redan ådragit oss.

Tryckfel
Ibland blir det fel – vi förbehåller oss för tryckfel i information & priser, samt fel i specifikation på samtliga varor i vårt sortiment. Alla bilder och information på vår hemsida skall ses som illustrationer. Vi kan heller inte garantera att bilderna återger trappans exakta utseende.

PUL
Som kund är du skyddad av PUL (personuppgiftslagen). Detta innebär att de personuppgifter som du lämnar till oss inte kommer att delas ut eller spridas till tredje part.


Om vårt företag
Danska Trappor AB
Brottarevägen 27
235 95 Vellinge

Telefon 040 6164 064

Organisationsnummer 556862-8514
Momsreg nr SE 556862-851401
Plusgiro 614065-1
Innehar F-skattesedel